Wandmontage Railsystemen

 

Wandmontage railsystemen, ook wel bekend als schilderijrails of ophangrails, zijn systemen die worden gebruikt om kunstwerken, foto's, en andere decoratieve items aan de muur te hangen zonder spijkers of schroeven te gebruiken. Ze bestaan uit een rail die horizontaal langs de muur wordt gemonteerd. Aan deze rail kunnen vervolgens haken of koorden worden bevestigd waar de kunstwerken aan kunnen worden opgehangen.

Voordelen van wandmontage railsystemen zijn onder meer de flexibiliteit om kunstwerken eenvoudig te verplaatsen en te verwisselen zonder gaten in de muur achter te laten. Snel, eenvoudig én flexibel dus!

Wandmontage Railsystemen

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Wandmontage Railsystemen" ["url"]=> string(60) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/" } } ["count"]=> int(2) }

Doe uw wand, muur of scherm geen geweld aan maar maak een keuze uit de talrijke professionele en slimme ophang-oplossingen. Niet alleen thuis maar ook op kantoor, gangen, representatieve ruimtes, leslokalen, musea en galerieën. 

Een kleine opsomming? De bekende schilderij ophang rails voor het eenvoudig en veilig ophangen van uw kunstwerken, klem- of inforails voor wisselende informatie, rails voor fotopanelen waarbij het kunstwerk los van de wand komt, lichtrails voor optimale uitlichting en niet te vergeten de houten rails voor eenvoudige haken en click-panelen voor presentaties. Om u eens mee te nemen in ons “ophang-domein” doen we een greep uit de meer dan 70 mogelijkheden en hulpmiddelen:

 • Natuurlijk als eerste de mini- en de basisrail, waaraan al veel gehangen kan worden.
 • Klemrails voor papier waarbij geen plakband of paperclip te pas komt.
 • De galerie J-rail, waar de stang aan de bovenzijde wordt ingebracht.
 • Spelen met licht kan perfect met hulp van de verlichtingsrail.
 • De houten schilderij rail, klassiek maar eigenlijk ook tijdloos.
 • Geen rondslingerende tijdschriften meer met de tijdschriftenrail.
 • Uw fotopaneel komt vrij van de muur met het DiBond rail.
 • Fotoplank rail heeft een minimalistisch design en verkrijgbaar in diverse kleuren.
 • De Plaster Rail is volledig te integreren in een nieuw te stuken muur en hierdoor vrijwel onzichtbaar.
 • Met onze Z-Bar rails wordt het ophangen van zware objecten nog eenvoudiger. 
 • En tenslotte onze tapijt ophang rail, om eenvoudig en snel een wandtapijt of vloerkleed op te hangen.

U kent wellicht de zucht: “Hoe zal ik dat nu eens ophangen?”. Het antwoord is om rustig door de oplossingspagina te scrollen. Misschien vindt u al heel snel wat u zoekt of u wordt door het grote aanbod geïnspireerd om een nog passender alternatief te kiezen.