Spankabel Systemen

Sinds jaar en dag het meest gebruikte presentatiesystemen voor o.a. makelaars en reisbureaus. Een elegant en gebruiksvriendelijk systeem, voor horizontale en verticale presentaties. Gemakkelijk te verwisselen en uit te breiden. 

Spankabel Systemen

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(18) "Spankabel Systemen" ["url"]=> string(54) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/spankabel-systemen/" } } ["count"]=> int(2) }

Spankabelsystemen van Display It : professioneel en overzichtelijk.

Met het presentatiesysteem Display It kunt u uw mededelingen of documenten professioneel en overzichtelijk presenteren.

Ook zijn verschillende formaten perspex lijsten (A3, A4 en A6) mogelijk. De kunststof lijsten van het systeem zijn eenvoudig te monteren en op de juiste hoogte te verschuiven.

Dankzij de E-clip voor Display It is de inhoud van de kunststof lijsten binnen een paar tellen te verwisselen.

Ook kunnen hierdoor de lijsten makkelijk aan elkaar gekoppeld worden, waardoor een horizontale en verticale presentatie mogelijk is.

Dit presentatiesysteem is uitermate geschikt voor de makelaardij en wordt veelvuldig ingezet als ‘smoelenwand’ voor afdelingen in ziekenhuizen en andere instellingen.

Display It Economy kan vast aan de muur bevestigd worden of in combinatie met onze schilderij ophangsystemen worden gebruikt. Het wisselen van foto’s is met dit spankabelsysteem in een handomdraai gebeurd.