Magnetische Montage

Magnetische montage aan systeemplafonds. Eenvoudiger kan het niet; u heeft alleen een trap nodig.

Magnetische Montage

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(30) "LED & Akoestiek Ophangsystemen" ["url"]=> string(64) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(15) "Plafond montage" ["url"]=> string(80) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/plafond-montage/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Magnetische Montage" ["url"]=> string(100) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/plafond-montage/magnetische-montage/" } } ["count"]=> int(4) }

Bij een systeemplafond zijn er in feite twee plaatsen waar u met behulp van een magneet een ophanghaak kunt plaatsen. Op de kruising van het raamwerk of op het tussenstuk. Voor de eerste situatie zijn er een paar ronde magneetaanhechting en voor de tussenstukken een aantal langwerpige exemplaren.

Bovendien levert GeckoTeq bij één van de ronde magneethechting zelfs de mogelijkheid om via een schroefdraad andere ophangelementen aan te kunnen brengen.

Vergeet u niet om naar de maximumbelasting van het systeemplafond te kijken, zeker als er meerdere magneten bij elkaar worden geplaatst. Er ontstaat, bij wat zwaarder materiaal dat opgehangen wordt, dan een ongewenste puntbelasting.