Complete Ophangkits

Vind u het moeilijk de juiste onderdelen te kiezen. Kijk hier als u in één keer alle onderdelen voor een ophangklus wilt bestellen.

Complete Ophangkits

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Complete Ophangkits" ["url"]=> string(55) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/complete-ophangkits/" } } ["count"]=> int(2) }

Subcategories

Actieve filters

Als u precies weet wat u op wilt hangen, ongeacht LED verlichting of panelen, dan kan het bestellen van een complete set het u extra gemakkelijk maken. Sets kunnen ook heel nuttig zijn als u meerdere lampen van één soort wilt ophangen. Dat geldt natuurlijk ook als het om dezelfde panelen gaat. U hoeft dan niet eerst de per soort ontvangen onderdelen eerst een set te formeren.

Bij de sets staat vermeld voor welk doel ze het best zijn in te zetten. Ook staan de onderdelen, waaruit de set bestaat, duidelijk vermeld. Eventuele onderdelen van sets die u onverwacht toch overhoudt, kunnen niet retour genomen worden.

Maar indien u toch twijfelt bij de keuze van een set, neemt u dan gerust eerst even contact met ons op. Wij helpen u graag op weg.