Artiteq

Lijst van producten per fabrikant

ARTITEQ bedenkt, ontwikkelt en produceert ophangconcepten sinds 1995 en is gevestigd in Tilburg, Nederland. Design, kwaliteit, flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid, service en value-for-money zijn sleutelwoorden in de ontwikkeling van onze ophangsystemen. Belangrijk hierbij is het inspelen op trends en het rekening houden met de groeiende aandacht voor de leefomgeving van de consument

Flexibele ophangsystemen voor wanddecoraties


ARTITEQ bedenkt, ontwikkelt en produceert ophangconcepten sinds 1995 en is gevestigd in Tilburg, Nederland. Design, kwaliteit, flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid, service en value-for-money zijn sleutelwoorden in de ontwikkeling van onze ophangsystemen. Belangrijk hierbij is het inspelen op trends en het rekening houden met de groeiende aandacht voor de leefomgeving van de consument.


ARTITEQ beschikt over in-house productontwikkeling en kwaliteitscontrole. Bij het ontwerpen en produceren van onze ophangsystemen, streven wij naar de beste kwaliteit en hebben hierbij milieu en duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Met zorg en precisie wordt de veiligheid van onze producten gegarandeerd middels uitgebreide kwaliteitscontrole. 


ARTITEQ ophangsystemen worden verkocht voor projecten en zakelijk gebruik en worden tevens als kant-en-klare ophangconcepten aan particulieren aangeboden, zoals ons ophangsysteem voor schilderijen. Dit beperkt zich niet tot het vestigingsland Nederland, want ARTITEQ producten worden wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht.

Meer
G
H

Fabrikanten

Best verkochte producten

 • Newly R10 rail 200cm
  Newly R10 Wand Rail (plafond aansluitend)
  € 10.95
 • Artiteq click rail 200cm
  Artiteq Click Rail
  € 8.98
 • Artiteq top rail 200cm
  Artiteq Top Rail
  € 6.98