Verlichting Rail

Met een STAS multirail systeem of een Artiteq Combirail heb je een ophangsysteem en schilderijverlichting in één. Door schilderijen aan de schilderijrail te hangen in plaats van aan spijkers, voorkom je schade aan de wand en kun je je lijsten eindeloos herschikken. Als extra voordeel lopen er 12 V spanningsdraden door de rail, waardoor je draadloze verlichtingsarmaturen langs de gehele lengte van de rail kunt inklikken om je kunst te verlichten. 

Verlichting Rail

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Wandmontage Railsystemen" ["url"]=> string(60) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(16) "Verlichting Rail" ["url"]=> string(77) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/verlichting-rail/" } } ["count"]=> int(3) }

Ophangrail waarbij de 12V verlichting geïntegreerd is, fraaier kan bijna niet. De systemen zijn met name geschikt voor de perfectionist die veel verlichtingsflexibiliteit wenst.

Het is wel raadzaam dat u goed de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen bekijkt. Er worden u diverse keuzes geboden wat betreft de soort lampen en de vormgeving. Het merk Stas biedt u diverse interessante varianten: een rail die qua bevestiging vraagt een stukje van het plafond te blijven, een rail met flens juist bedoeld voor een plafond aansluiting of een rail met een fraaie ornament afwerkingslijst tussen de wand en het plafond.

Bij het bestellen zult u zien dat er een enorme keuze is in accessoires zoals transformatoren, armaturen en lampsoorten. Extra aandacht verdienen de transformatoren. Zo is bij een gelijk aantal aangesloten lampen het wattage bij Halogeen beduidend hoger dan bij LED. Kiest u daarom de transformator die past bij het totaal wattage van de aangesloten lampen.