Eindkapjes

De witte of alu grijze eindkap is om de schilderij ophangrail aan de uiteinden netjes af te dekken. Het kapje valt net iets over de rail, zodat indien u geen mooie zaagsnede heeft gemaakt, deze toch wordt weggewerkt.

Eindkapjes

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Rail & Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(58) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/rail-ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(10) "Eindkapjes" ["url"]=> string(69) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/rail-ophang-toebehoren/eindkapjes/" } } ["count"]=> int(3) }

Eindkapjes

Eindkapjes zijn onmisbaar om een rail netjes af te sluiten. Een rail mag nog zo functioneel zijn, u wilt de zijkanten ook in dezelfde stijl afgewerkt zien. Wij bieden u daarvoor de juiste eindkapjes. Om een paar voorbeelden te noemen, eindkapjes voor de ArtiTeq Click Rail, maar ook voor de rails van Newly.

Voor de STAS rail zijn er naast de gebruikelijke eindkapjes tevens een zogenaamde combikap. Hiermee maakt u een volmaakte hoekverbinding van 2 rails. Van het merk GeckoTeq zijn er eindkapjes leverbaar voor de papierklem rail.

De merken en de kapjes zijn duidelijk aangegeven, zodat u makkelijk uw keuze kunt maken. Het bevestigen van de eindkapjes is bij alle uitvoeringen gelijk; u hoeft ze alleen maar in het uiteinde van de rail te drukken.

Het kapje valt bovendien iets over de rail. Mocht u de rail niet helemaal haaks afgezaagd hebben, dan zorgt het kapje er voor dat niemand dit opmerkt.