Click Montage

Ophangen aan een systeemplafond is met behulp van deze clickmontage zeer eenvoudig en snel.

Click Montage

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(30) "LED & Akoestiek Ophangsystemen" ["url"]=> string(64) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(15) "Plafond montage" ["url"]=> string(80) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/plafond-montage/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Click Montage" ["url"]=> string(94) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/plafond-montage/click-montage/" } } ["count"]=> int(4) }

Het is hoofdzakelijk het raamwerk van het systeemplafond waar iets veilig aan bevestigd kan worden. Wellicht ten overvloede, let u wel eerst op het maximaal draagvermogen dat het plafond (het raamwerk dus) kan verdragen. Laat u dus niet alleen leiden door het draagvermogen die wij bij onze producten aangeven. Het woord “clickmontage” zegt het eigenlijk al. Er hoeft niet geboord te worden.

Evenzoveel raamwerken als er bestaan bieden wij oplossingen voor de bevestiging aan. GeckoTeq heeft tal van die slimme oplossingen. In eerste instantie gaat het om een verbindingselement tussen het raamwerk en de draadbevestiging. Als het click- of klemelement eenmaal bevestigd is kan de werkelijke ophanging plaatsvinden. Dat kan bijvoorbeeld via een lus, een haak of schroefverbinding.

Laat u zich dus nooit meer “afschrikken” door een systeemplafond. Vergeet echter niet om naar de maximumbelasting van het systeemplafond te kijken, zeker als er meerdere magneten bij elkaar worden geplaatst. Er ontstaat, bij wat zwaarder materiaal dat opgehangen wordt, dan een ongewenste puntbelasting.