Schroeven, Tape & Kit

Alle schroeven die u nodig heeft om onze ophangrails op de muur of aan het plafond te monteren. Ook houtschroeven voor de haakjes en beugels van uw schilderij lijsten of canvas prints.

Schroeven, Tape & Kit

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Rail & Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(58) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/rail-ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(21) "Schroeven, Tape & Kit" ["url"]=> string(77) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/rail-ophang-toebehoren/schroeven-tape-kit/" } } ["count"]=> int(3) }

Schroeven

Schroeven zijn in veel gevallen onmisbaar om iets te bevestigen, waar een spijker niet toereikend en lijm te rigoureus is.

U treft op deze pagina een verscheidenheid aan schroeven van universeel tot speciaal. Het is een samenstelling van ArtiTeq, GeckoTeq, STAS en Newly.

Behalve de universele schroef hebben de andere een specifieke toepassing, wat overigens bij elke schroefsoort is aangegeven. Voorbeelden: plafondschroeven, gipsplaatschroeven en railschroeven.

Tape en Kit

Met de HPX Maxpower dubbelzijdige transparante tape kan je heel eenvoudig materialen bevestigen. De zeer sterke tape heeft een goede hechting op metaal, glas en de meeste kunststoffen.

Tec7 De Alleskunner is de meest universele kit die je op de markt kan vinden. Voor toepassingen in de bouwwereld, sanitaire wereld en algemeen onderhoud. Tec7 vervangt montagelijm, houtlijm, PU-lijm, siliconenkit, sanitair-siliconenkit, acrylaat kit, butyleen kit.

Tenslotte de Parabond 600 - dit is een hoogwaardige, snel uithardende, duurzaam elastische lijm kit op basis van MS-Polymeer met een zeer hoge aanvangshechting en dus zeer geschikt voor het zonder schroeven monteren van onze kleine ophangrail, de Contour Rail.