Cobra bevestiging

De Stas Cobra is de metalen kop, die reeds verbonden is aan een draad. Daardoor kan de draad onmiddellijk en op de gewenste plek worden vastgeklikt in de ophangrails.

Cobra bevestiging

array(2) { ["links"]=> array(5) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(29) "Draden Stangen Haken Magneten" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Ophang Draden" ["url"]=> string(79) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/ophang-draden/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Perlon Draden" ["url"]=> string(93) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/ophang-draden/perlon-draden/" } [4]=> array(2) { ["title"]=> string(17) "Cobra bevestiging" ["url"]=> string(111) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/ophang-draden/perlon-draden/cobra-bevestiging/" } } ["count"]=> int(5) }

Met een Cobra bevestiging aan de Perlon draad of staaldraad van Stas geldt maar één voorwaarde: U dient de juiste rail te gebruiken, dus met de opening aan de onderzijde. De Cobra hangt u daarna eenvoudig in de rail.

Doordat de Cobra gemakkelijk aan de binnenzijde van de rail te hangen is, bestaat er ook geen hindernis om de Cobra weer snel te verwijderen of een andere plek in de rail te geven. Ideaal in gelegenheden waar veel wisselingen van het op te hangen materiaal plaatsvindt.