Papier Rail

De info rail en papier rail zijn ideale systemen om snel en makkelijk lichte documentatie op te hangen op een nette geordende manier. Geen gedoe meer met plakband en punaises.

Papier Rail

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(20) "Presentatie Systemen" ["url"]=> string(56) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/presentatie-systemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(11) "Papier Rail" ["url"]=> string(68) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/presentatie-systemen/papier-rail/" } } ["count"]=> int(3) }

Papier Rail

Ophangen van diverse papierformaten vraagt om slimme oplossingen. Daarmee bedoelen wij niet een rol plakband om daarmee papier op vier hoeken tegen glas of een wand te plakken. Wel een efficiënte en fraaie oplossing zoals de papier rail, papier klemmen en papier rail clips.

Het zijn gerenommeerde merken zoals Artiteq en GeckoTeq die handige oplossingen aanbieden en die blijvend gebruikt kunnen worden. Het papier blijft uitneembaar en wordt niet beschadigd.

Het assortiment bestaat uit hangers, klemmen, clips en rails. Er zijn zelfs persoonsgebonden clips zodat in scholen of bij presentaties de naam van de maker gelijk zichtbaar is.

Rails zijn er in diverse lengtes en natuurlijk is er ook aan eindkapjes gedacht. Door de ruime keuze in materiaal en prijzen kunt u altijd een oplossing vinden.