Solo Hangers

Alle verankeringsonderdelen, schuine rail stoppers en Solo hangers, speciaal voor die plekken waar het op te hangen object misschien kan wegglijden of waar een ophangrail scheef- of helemaal niet gemonteerd kan worden.

Solo Hangers

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Rail & Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(58) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/rail-ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Solo Hangers" ["url"]=> string(71) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/rail-ophang-toebehoren/solo-hangers/" } } ["count"]=> int(3) }

Solo Hangers

De naam zegt het al. Het betreft de solisten onder de hangers. ArtiTeq, GeckoTeq, Newly en Stas bieden hier mogelijkheden om op een fraaie wijze een kunstwerk via één draad of kabel aan de wand te hangen. Wij bieden u zowel een keuze uit optisch als technisch fraaie oplossingen.

Heeft u echter al een ophang rail gemonteerd dan vindt u hier ook de mogelijkheid om de draad aan/in de rail te bevestigen. Betreft het een rail die schuin is aangebracht, bijvoorbeeld in een trappenhuis of een zolderverdieping, dan is het verstandig ook een railstopper te plaatsen. Deze houdt de draad of kabel precies op de plaatst die u wilt. En uiteraard staan de railstoppers ook in het overzicht vermeld.

Bent u van plan zelf lus in de ophangdraad te knopen, dan adviseren wij u dit niet via een knoop te doen maar de handige ArtiTeq Lus maker te gebruiken.