Zelf Klemmen

Zelfremmende hangers die op elke gewenste hoogte aan het koord of de draad zichzelf fixeert.

Zelf Klemmen

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(30) "LED & Akoestiek Ophangsystemen" ["url"]=> string(64) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Zelf Klemmen" ["url"]=> string(77) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/zelf-klemmen/" } } ["count"]=> int(3) }

De hoogte van een paneel of verlichting vraagt om nauwkeurigheid. Wellicht is een waterpas handig, maar ander gereedschap is er niet bij nodig. Wij bieden tal van zelf remmende draadklemmen waarbij niet getobd hoeft te worden met kleine schroefjes en schroevendraaiers.

Met een handomdraai bijvoorbeeld, fixeert u het ophangstuk op de juiste hoogte. Bij LED verlichting is de juiste hoogte van groot belang. De afstand tussen de verlichting en de tafel of werkblad is het beste tussen de 70 en 80 centimeter.

Bij een langere, of zo u wilt een bredere ondergrond, is een goede lichtverdeling belangrijk. Liever meerdere lichtpunten of langere lichtbalk dan één centraal punt met te veel licht in het midden en te weinig aan de uiteinden.

De inschoven draad zet zichzelf klem in de haak en komt er aan de onderkant uit. U kunt de draad desgewenst op maat knippen.