Spieraam Plaatjes

Met deze spieraam plaatjes en beugels kan uw canvas schilderijen aan de muur- of aan een ophangsysteem ophangen en/of in een schilderijlijst vastzetten.

Spieraam Plaatjes

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Rail & Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(58) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/rail-ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(17) "Spieraam Plaatjes" ["url"]=> string(76) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/rail-ophang-toebehoren/spieraam-plaatjes/" } } ["count"]=> int(3) }

Spieraam Plaatjes

Met een spieraam beugel is het eenvoudig om een lijst en het spieraam of opgespannen canvas doek aan elkaar bevestigen. Deze zijn dan ook in diverse verschillende maten verkrijgbaar.

De spieraamhanger is een handige oplossing om een canvasdoek op spieraam eventueel met of zonder lijst op te kunnen hangen.

Een spie-lat fixeerplaatje is een derde mogelijkheid om ook een spieraam en de lijst aan elkaar te bevestigen en op te hangen.