Magneet klem hangers

Zelfklevende magneetklem voor het ophangen van notities en aankondigingen.

Magneet klem hangers

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(20) "Presentatie Systemen" ["url"]=> string(56) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/presentatie-systemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(20) "Magneet klem hangers" ["url"]=> string(77) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/presentatie-systemen/magneet-klem-hangers/" } } ["count"]=> int(3) }

GeckoTeq DURAFIX® - Gewoon plakken en hangen!</strong

Memo's, aankondigingen, herinneringen, berichten - In ons professionele leven is de informatie nog steeds erg in papieren vorm. Om er zeker van te zijn dat er niets belangrijks verloren gaat in de chaos van notities en mededelingen, heeft GeckoTeq een oplossing ingekocht die net zo slim is als functioneel.

GeckoTeq DURAFIX® is beschikbaar in 3 verschillende varianten: Clip - perfect voor het plakken van notities en herinneringen aan uw schermen of huishoudelijke apparaten, zodat ze niet verloren gaan. Rail - Ideaal voor het weergeven van aankondigingen en documenten op de werkplek in 2 handige formaten.

GeckoTeq DURAFIX® is snel en eenvoudig te bevestigen aan elk glad, belastbaar oppervlak en vereist geen gereedschap. Het laat ook geen residu achter om u een bubbelvrij en uniform uiterlijk aan beide zijden te geven bij toepassing op glas.