array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(6) "Merken" ["url"]=> string(46) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/fabrikanten" } } ["count"]=> int(2) }

Merken

 • Artiteq

  Artiteq

  ARTITEQ bedenkt, ontwikkelt en produceert ophangconcepten sinds 1995 en is gevestigd in Tilburg, Nederland. Design, kwaliteit, flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid, service en value-for-money zijn sleutelwoorden in de ontwikkeling van onze ophangsystemen. Belangrijk hierbij is het inspelen op trends en het rekening houden met de groeiende aandacht voor de leefomgeving van de consument

 • Euro
 • GeckoTeq
 • Newly

  Newly

  Newly is een totaal nieuw ontwikkeld concept in de wereld van schilderij ophangsystemen en presentatiesystemen.
  Ophangen is een kunst en wat je ophangt moet de maximale aandacht krijgen. De manier waarop is hiervoor bepalend.
  De juiste combinatie van gemak, draagvermogen en onzichtbaarheid zorgt voor de allerbeste manier van ophangen en presenteren.
   
  Newly biedt totaalsystemen die door nieuwe technieken en noviteiten een optimaal resultaat en gebruiksgemak verzekerd.

 • STAS

  STAS

  STAS picture hanging systems heeft de laatste jaren meerdere malen bewezen de meest innovatieve fabrikant van kwalitatief hoogwaardige ophangsystemen te zijn.

  Op deze website treft u een groot aantal door STAS ontwikkelde oplossingen aan om uw schilderijen veilig, flexibel en elegant op te hangen.

  Niet voor niets levert STAS wereldwijd aan de meest prestigieuze musea, galerieën, universiteiten, overheidsinstellingen. Maar ook voor thuisgebruik heeft STAS voor iedere situatie een uitstekende maatoplossing.

  Kortom; STAS…een naam die blijft hangen!