Lus Montage

Voor als u op eenvoudige manier iets op wilt hangen aan doorlopende buizen, rasterwerk, dakspanten of leidingen.

Lus Montage

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(30) "LED & Akoestiek Ophangsystemen" ["url"]=> string(64) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(15) "Plafond montage" ["url"]=> string(80) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/plafond-montage/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(11) "Lus Montage" ["url"]=> string(92) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/plafond-montage/lus-montage/" } } ["count"]=> int(4) }

U hoeft niet meer zorgelijk te kijken als u iets wilt opgangen aan leidingen of buizen of gelijkwaardige elementen. Montage met behulp van een lus is de oplossing, maar dan niet met een knoop erin. Met staaldraad lukt dat al helemaal niet en met perlon draad staat zo’n knoop niet erg fraai.

GeckoTeq biedt hier de zelf remmende lus-hanger aan. De draad aan de onderkant er in, terug over de buis en dan de draad aan de andere kant van deze slimme oplossing steken. De afstelling is dan ook nog eens eenvoudig, want dit hulpmiddel is immers zelf remmend en altijd herbruikbaar. En ook altijd op de plaats die u wilt.