Haken Met Schroef

Deze haken zijn geschikt voor het ophangen van lichtere wanddecoraties. Zij zijn verstelbaar door een handmatige stelschroef en zijn toepasbaar op perlondraad en staaldraad met een dikte van 2,0 mm.

Haken Met Schroef

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(29) "Draden Stangen Haken Magneten" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Ophang Haken" ["url"]=> string(78) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(17) "Haken Met Schroef" ["url"]=> string(96) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/ophang-haken/haken-met-schroef/" } } ["count"]=> int(4) }

Deze haken zijn geschikt voor het ophangen van lichtere wanddecoraties.

Haken met schroef, de benaming zegt het al, kunt u met behulp van de schroef op de juiste plaats fixeren op zowel de perlon-, de staaldraad en de 2 mm stang. De draden mogen dan een maximum dikte van max. 2 millimeter hebben.

Deze haken hebben over het algemeen een wat beperkter draagvermogen; tot ca. 10kg maximaal.

In dit segment treft u ook zogenaamde glijhaken aan. Dit zijn haken die u aan de zijkant van de rail kunt inschuiven en om ze glijdend op de gewenste plaats aan te brengen. U kunt ze gebruiken bij draden met een lus.

Bij het bestellen krijgt u een overzicht te zien van de relevante accessoires.