Houten Schilderij Rail

Houten schilderij rails, vaak houten kantlatten genoemd, zijn een duurzame en tijdloze oplossing voor het ophangen van je schilderijen, posters, kunstwerken, planten of andere wanddecoraties.

Houten Schilderij Rail

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Wandmontage Railsystemen" ["url"]=> string(60) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(22) "Houten Schilderij Rail" ["url"]=> string(83) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/houten-schilderij-rail/" } } ["count"]=> int(3) }

Misschien is het wel het meest onderkende ophangsysteem. Eigenlijk is het woord systeem niet eens op z’n plaats. Het is de eenvoud die het doet, de vriendelijke vormgeving en de eenvoudige montage. We hebben het hier over de houten schilderijrails, ook wel houten kant lat genoemd.

Dit fraaie hulpmiddel om u dierbaarste foto’s, afbeelding, schilderij of misschien wel uw eigen werk op te hangen, is niet gebonden aan hoogte. U kunt de kant lat op elke gewenste hoogte aanbrengen; er zijn dus geen lange kabels of draden nodig.

De houten lijst heeft een prachtig vloeiende vorm. Zeg maar een welving waar de zo genaamde galerie haken volledig op aansluiten. En aan die haken kunt u direct uw kunstwerkhangen. Mag de hoogte zo flexibel zijn als u zelf wilt, dat geldt ook voor de lengte. Voor een langere wand koppelt u ze eenvoudig tegen elkaar.

Deze horizontale ophanging kunt u met een paar schroeven aan de wand/muur bevestigen. Gebruik de houten uitvoering om de lijst de kleur te geven die past bij het interieur. Blank gelakt, geverfd in een aandacht vragende kleur of juist in de kleur van de achtergrond, dan blijft alleen de mooie vormgeving over. En pssst! Niet vergeten om de galerie haken mee te bestellen.