GoodHangUps

GoodHangUps zijn te gebruiken voor prints, foto's en posters tot 60x90 cm op verschillende oppervlakten met structuur zoals beton en steen. Geen gaten. Geen schade.

GoodHangUps

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(20) "Presentatie Systemen" ["url"]=> string(56) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/presentatie-systemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(11) "GoodHangUps" ["url"]=> string(68) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/presentatie-systemen/goodhangups/" } } ["count"]=> int(3) }

GoodHangUps

Dit zijn eigenlijk kleine wondertjes door hun eenvoud. GoodHangUps zijn Magna stickers die hechten op vele ondergronden en ook op muren, deuren en hout. Het metalen plaatje, de Magna sticker, dat u op de muur kleeft heeft aan de voorzijde een strak metalen oppervlak. Met behulp van de bijgeleverde magneten kunt u van alles ophangen; papier, foto’s, posters, enz. noem maar op.

Het aardige van dit product is, dat de Magna sticker weer te verwijderen is voor hergebruik. Het op te hangen gewicht is afhankelijk van de soort wand waarop de sticker bevestigd is en de dikte, de maat en het gewicht dat u wilt ophangen. Wat de wand betreft, bij de GoodHangUps zult u achteraf dus niet gestraft worden door gaten of schade.

De GoodHangUps magneten zijn ook los verkrijgbaar. Vergeet u niet om GeckoTeq alcohol doekjes te bestellen om de oppervlaktes volledig stof- en vetvrij te maken.