Draad & Busjes

Draad is er om bijvoorbeeld hoogte te overbruggen. In kleine hoeveelheden en aan de rol leverbaar.

Draad & Busjes

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(30) "LED & Akoestiek Ophangsystemen" ["url"]=> string(64) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(14) "Draad & Busjes" ["url"]=> string(77) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/draad-busjes/" } } ["count"]=> int(3) }

Met de komst van LED verlichting is de toepassing van kunstlicht enorm verruimd. Spotjes tegen het plafond zijn er nog steeds, maar via LED kan er speels met licht worden omgegaan. Extra voordeel: LED produceert bijna 75% licht en 25% warmte. Bij traditionele verlichting is dat juist andersom.

Vanuit een plafond, van welke samenstelling dan ook, kan licht beter naar de plek gebracht worden waar het echt nodig is. Om die afstand te overbruggen heeft u de keus uit zowel perlon draad als staaldraad, aan de rol of in standaard lengtes. Staal ook nog in de originele staalkleur of in wit.

Vaste lengtes zijn er tevens met een reeds aangebrachte haak, lus of ophangnippel voor bevestiging in de diverse ophang nokjes.

En met weinig hulpmiddelen kunt u ook zelf een draad voorzien van een lus. Met behulp van een draadklem, een lus maker, een inbussleutel of een tang. Alle benodigde onderdelen kunt u apart bestellen, al naar gelang wat u nodig heeft. Wij van Alle Ophangsystemen laten u nooit in de kou staan en hebben van ophangen ons beroep gemaakt. Uiteraard de vredige en niet de lugubere vorm.

Panelen of verlichting aan het plafond bevestigen kent bovendien grote voordelen als dit in tijdelijke ruimtes moet gebeuren. Geen muren vol gaten achterlaten en de verlichting of panelen gewoon meenemen naar de nieuwe locatie. Hooguit een paar gaatjes in het plafond afdichten.