Verlichting

Voldoen onze verlichting sets niet aan uw verwachting, maar wilt u zelf een ophangsysteem met verlichting samenstellen, dan kan u hier (behalve de rails) alle losse onderdelen vinden. Komt u er niet uit, neem dan even contact met ons op.

Verlichting

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Rail & Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(58) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/rail-ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(11) "Verlichting" ["url"]=> string(70) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/rail-ophang-toebehoren/verlichting/" } } ["count"]=> int(3) }

Ophangrail waarbij de 12V verlichting geïntegreerd is, fraaier kan bijna niet.

De systemen zijn met name geschikt voor de perfectionist die veel verlichtingsflexibiliteit wenst. Het is wel raadzaam dat u goed de verschillende mogelijkheden en uitvoeringen bekijkt. Er worden u diverse keuzes geboden wat betreft de soort lampen en de vormgeving.

Het merk Stas biedt u diverse interessante varianten: een rail die qua bevestiging vraagt een stukje van het plafond te blijven, een rail met flens juist bedoeld voor een plafond aansluiting of een rail met een fraaie ornament afwerkingslijst tussen de wand en het plafond.

Bij het bestellen zult u zien dat er een enorme keuze is in accessoires zoals transformatoren, armaturen en lampsoorten. Extra aandacht verdienen de transformatoren. Zo is bij een gelijk aantal aangesloten lampen het wattage bij Halogeen beduidend hoger dan bij LED. Kiest u daarom de transformator die past bij het totaal wattage van de aangesloten lampen.