Schroef Montage

Fraai afgewerkte hulpmiddelen om de verbinding met het plafond te bewerkstelligen en als basis te dienen voor de hele ophanging.

Schroef Montage

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(30) "LED & Akoestiek Ophangsystemen" ["url"]=> string(64) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(15) "Plafond montage" ["url"]=> string(80) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/plafond-montage/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(15) "Schroef Montage" ["url"]=> string(96) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/plafond-montage/schroef-montage/" } } ["count"]=> int(4) }

Als u een lamp of panelen aan het plafond wilt hangen dan zult u het waarschijnlijk prettig vinden als de verbinding met het plafond netjes is afgewerkt. Vandaar dat wij een keur aan mooi vormgegeven mogelijkheden aanbieden waaruit u een keuze kunt maken.

Uiteraard speelt de vormgeving en de techniek van het ophangen een belangrijke rol. In de meeste gevallen bestaat de verbinding met het plafond uit een basis die met een schroef en plug wordt vastgezet. Daarop zijn allerlei elementen te schroeven voor de daadwerkelijke ophanging.

GeckoTeq, Stas en Artiteq zijn de merken met elk eigen oplossingen. Behalve de technische kant is het ook een kwestie van smaak. Hoe dan ook bieden wij u veel mogelijkheden zowel bij het gebruik van perlon draad als staaldraad.