Presentatie Systemen

Van magneten tot bumpers en van papierrails tot dibond hangers, je vindt ze hier!

Presentatie Systemen

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(20) "Presentatie Systemen" ["url"]=> string(56) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/presentatie-systemen/" } } ["count"]=> int(2) }

Presentatie systemen

Niet alles kan digitaal gepresenteerd worden en dan is het fijn dat wij alle mogelijke fysieke middelen hebben om toch ook deze zaken representatief te kunnen presenteren. Een strakke en professionele presentatie krijgt aandacht en een rommelige wand met provisorisch bevestigde afbeeldingen wilt u de bezoekers vast niet aandoen.

Wij bieden een enorme keuze uit slimme presentatiemiddelen zoals een Info Rail, de Display-it set of de Solo set. Magnetische GoodHangUps die op elke wand te bevestigen zijn, bieden een slimme oplossing om rondom net zoveel info materiaal op te hangen als u wenst.

De reeds genoemde Solo set biedt u de mogelijkheid om platen met bi voorbeeld foto's op te hangen die dikker zijn dan 3 mm. De verdere hulpmiddelen variëren van magnetische “Muizen” tot Poster Snaps en van Memo rails tot Afstand houders.

Om te voorkomen dat u allerlei gereedschap moet aandragen, kunt u klein materiaal zoals inbussleutels en wandpluggen ook gelijk mee bestellen.