array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(20) "Presentatie Systemen" ["url"]=> string(56) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/presentatie-systemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(11) "Foto Strips" ["url"]=> string(68) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/presentatie-systemen/foto-strips/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(37) "Artiteq Picture Mouse Clip (10 stuks)" ["url"]=> string(109) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/foto-strips/349-artiteq-picture-mouse-picture-clip-transparent-per-10.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 2,97
€ 3,30
-10%
Artiteq Picture Mouse Picture Clip transparent - per 10

Artiteq Picture Mouse Clip (10 stuks)

7805007 / K3-R13.3

transparante Picture Clip voor 2mm perlon of staaldraad - per 10 stuks

Kies uw gewenste accessoires

Artiteq Picture Mouse Solo - complete set € 12,49
Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting
Op voorraad

De Picture Mouse Solo is een handig en origineel wit ophangkoord voor meerdere documenten. Het kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor het presenteren van kaarten. Het is een ophangsysteem dat de wanden in een ruimte praktisch benut.

Met behulp van de transparante Picture Clips of magnetische "muisjes" kunnen foto’s, kaarten en andere documenten eenvoudig op het stalen koord bevestigd worden. Uiteraard werken magneten ook op het Picture Mouse koord, als alternatief voor de clips. Kerstkaarten, geboortekaartjes of verjaardagskaarten zijn op deze manier origineel te presenteren.

Maar de Picture Mouse Solo is ook een praktisch alternatief voor het fotolijstje aan de wand. Meerdere foto’s kunnen namelijk onder elkaar gepresenteerd worden, leuk voor in een kinderkamer of een woonkeuken.

De Picture Mouse Solo is ook te gebruiken in combinatie met een ophangrail. De transparente clips zijn verpakt per 10.

7805007

Datasheet

Kleur
Transparant
Levertijd
Met 3 werkdagen

Specifieke referenties

Nieuw

Downloaden

Handleiding Picture Mouse

Downloaden (494KB)

Manual Picture Mouse Solo Set

Downloaden (494KB)

Anleitung Picture Mouse Solo

Downloaden (494KB)

Anleitung Picture Mouse

Downloaden (138.85KB)