Muur Rail

Ben je op zoek naar een railsysteem om je kunstwerken aan de muur op te hangen? Op deze pagina vind je alle beschikbare muurrails, zoals de Artiteq Clickrail, Newly R20 rail en de Stas Cliprail. Ze zijn allemaal uit voorraad leverbaar, dus je kunstwerk kan zó aan de muur! 

Muur Rail

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Wandmontage Railsystemen" ["url"]=> string(60) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(9) "Muur Rail" ["url"]=> string(70) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/muur-rail/" } } ["count"]=> int(3) }

U wilt een flexibel ophangsysteem voor uw interieur dat ook nog eens eenvoudig aan te brengen is? Onze Basis Rails collectie biedt u de oplossing. Deze bestaat uit een 3-tal merken, elk met zijn eigen uitvoering, kleur en draagvermogen.

Bij alle merken wordt gebruik gemaakt van een kliksysteem om op de vooraf aan te brengen bevestigingsclips, de rail te kunnen vastklikken. De uitvoering en de prijs zijn uiteraard per merk verschillend. Zo dient u te letten op het gewicht van uw kunstwerk, zodat u rekening kunt houden met het maximum draagvermogen per meter van de desbetreffende rail.

Verder zijn er per merk nog belangrijke detailverschillen. Bij de Newly en GeckoTeq rails verdwijnt de bevestiging van de ophangdraad volledig in de rail en is de Newly Duo uitvoering geschikt om zowel een draad als een stang met U-top aan de rail te bevestigen.

Let ook op, welke rail wel of niet plafond aansluitend gemonteerd kan worden.

Overigens kunt u bij het bestellen ook gelijk de bijbehorende accessoires kiezen. Ook deze rail laat zich zonder probleem mee schilderen in de kleur van de wand.