Xpo Sign Rail

Voor het eenvoudig ophangen van bewegwijzering en reclame-uitingen vanaf het plafond.

Xpo Sign Rail

array(2) { ["links"]=> array(3) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Wandmontage Railsystemen" ["url"]=> string(60) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Xpo Sign Rail" ["url"]=> string(74) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/xpo-sign-rail/" } } ["count"]=> int(3) }

De Xpo Rail is ideaal voor het ophangen van bewegwijzering en reclame-uitingen vanaf het plafond in ruimtes. In combinatie met de Artiteq Solid Slider ophangdraden en Panel Grips kunnen panelen van verschillend materiaal met een dikte tussen 1 en 4 mm vanaf het plafond gehangen worden.

De Xpo Rail wordt bevestigd met behulp van clips waar de rail stevig op vast geklikt wordt. De Xpo Rail is ontworpen voor gebruik vanaf het plafond in de vrije ruimte. Dit betekent dat om veiligheidsredenen alleen het gebruik van Solid Slider ophangdraden wordt geadviseerd in combinatie met deze rail.