Complete sets

Ophangen was nog nooit zo gemakkelijk.

Wil je binnen een handomdraai je kunstwerken ophangen? Kies dan voor een complete set. Verkrijgbaar in 3 varianten: de BASIC set en de PRO set voor tegen de muur en de PLAFOND set voor aan het plafond. De BASIC set is voor kunstwerken met een gewicht tot 4kg en de PRO en PLAFOND sets kunnen een gewicht van wel 20kg dragen! De voordelige rails van het Nederlandse merk Artiteq zijn van topkwaliteit, met een garantie van 10 jaar en worden geleverd in RAL 9016 én zijn overschilderbaar. Voor 12.00 uur besteld > zelfde werkdag verzonden. De sets zijn ook af te halen in onze showroom in Amersfoort, woensdag t/m zaterdag van 09.30 tot 17.00 uur. 

Complete sets

array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Complete sets" ["url"]=> string(49) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/complete-sets/" } } ["count"]=> int(2) }

Eenvoudig iets ophangen zonder te boren en geen lelijke gaten meer in de muur? Ontdek hoe je gemakkelijk en flexibel schilderijen en overige wanddecoraties kunt ophangen met het onze Artiteq ophangsystemen. De eenmalige montage aan de wand of plafond levert eindeloze mogelijkheden. Elke set is voorzien van draden en haken welke ook los bij te bestellen zijn.

Artiteq is een Nederlandse fabrikant en garandeert een veilige, maar ook flexibele manier om schilderijen en wanddecoraties op te hangen met een schilderij ophangsysteem. Als product specialist bieden wij oplossingen voor allerlei ophangkwesties zoals het ophangen van foto’s van je kinderen, je mooiste schilderijen of misschien wel je eigen gallery-wall met je favoriete kunstwerken. Kortom; met een complete ophangset voor plafond of muur heb je jarenlang plezier!