Perlon Draden

Het perlon koord is vrijwel onzichtbaar en in combinatie met de Smartspring of Minihaak is deze belastbaar tot 4 kg en met de Zipper of Palhaak tot 15 kg per koord.

Perlon Draden

array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(29) "Draden Stangen Haken Magneten" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Ophang Draden" ["url"]=> string(79) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/ophang-draden/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Perlon Draden" ["url"]=> string(93) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/ophang-draden/perlon-draden/" } } ["count"]=> int(4) }

Perlon draad is vooral zo gewild omdat het twee belangrijke eigenschappen heeft. Het is oersterk en toch nauwelijks zichtbaar. Zo'n ophangdraad kan echter niet buiten een bevestiging aan de rail. De rail die u kiest of gekozen heeft is grotendeels bepalend voor de soort bevestiging die u kunt gebruiken.

De Twister bevestiging is een briljante vondst. Hij kan gebruikt worden bij alle railsoorten met een opening aan de onderzijde. U kunt de Twister aan de onderzijde van de rails – op elke gewenste plek - invoeren en hoeft deze daarna slechts maar een halve slag te draaien om deze te vergrendelen. Het verwijderen gaat uiteraard in omgekeerde volgorde.

De Cobra bevestiging vraagt om een daarvoor geschikte rail. De Cobra is dan ook eenvoudig aan de onderzijde in de rail te klikken. De Lus bevestiging luistert minder kritisch. Overal waar een haak aanwezig is, in een rail of aan een wand is de lus bevestiging te gebruiken. Tot slot is de haak bevestiging te gebruiken bij een z.g. Classic of Galerie rail. Bij het bestellen kunt bij elke soort bevestiging een keuze maken uit de bijbehorende uitvoeringen en lengte en eventueel andere accessoires.