array(2) { ["links"]=> array(5) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(29) "Draden Stangen Haken Magneten" ["url"]=> string(65) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Ophang Draden" ["url"]=> string(79) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/ophang-draden/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(14) "Draden & Haken" ["url"]=> string(92) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-stangen-haken-magneten/ophang-draden/draden-haken/" } [4]=> array(2) { ["title"]=> string(43) "Artiteq Ophang Set -Twisterdraad + haak 7kg" ["url"]=> string(123) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/draden-haken/434-artiteq-schilderijhaak-zwaar-7kg-perlondraad-met-twister-150cm-set.html" } } ["count"]=> int(5) }
€ 5,18
€ 5,75
-10%
Artiteq Ophang Set -Twisterdraad + haak 7kg

Artiteq Ophang Set -Twisterdraad + haak 7kg

96673 / K2-R3+K1-R3

compleet met een 150cm Twister Perlondraad en een draagvermogen van 7kg

Dit pakket bevat

Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting
Product beschikbaar om te bestellen

Deze Artiteq set bevat een haak met een draagkracht van 7 kg (Artiteq schilderijhaak zwaar) en een perlondraad met een lengte van 150 cm met Twister fitting.

De perlondraad, die gemaakt is van kunststof, zorgt ervoor dat u een betrouwbaar ophangsysteem heeft dat door de transparante kleur niet of nauwelijks opvalt. De perlondraad is voorzien van een twister fitting om in de rail te bevestigen.

De Twister biedt de meest logische manier van inhaken: indraaien, vastklikken en klaar. U hangt uw kunst direct op de gewenste plek; op elke willekeurige plaats. Geschikt voor alle Artiteq rails en de Newly R10, R20 en R30 Rail, plus alle Artiteq rails. Deze draden zijn echter niet geschikt voor de diverse Stas rail profielen.

De Twister is een unieke innovatie die u in staat stelt om een ophangdraad eenvoudig en snel te bevestigen, te verplaatsen en te verwijderen.

De twister wordt geleverd met een perlonkoord met een dikte van 2,0 mm en heeft een maximale belasting tot 20kg.

Dit type van railbevestiging is ook leverbaar in staaldraad of stang uitvoering.

96673

Data papier

Draagvermogen per stuk
7kg
Kleur
Alu
Levertijd
Op voorraad

Specifieke referenties

Nieuw