array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(8) "Over ons" ["url"]=> string(56) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/content/over-ons.html" } } ["count"]=> int(2) }

Alle-Ophangsystemen.nl is een webwinkel gespecialiseerd in diverse ophangsystemen voor schilderijen, posters en fotolijsten van o.a. de merken GeckoTeq, Artiteq, Stas en Newly. De webshop is een onderdeel van Amersfoort Art Galerie. Gevestigd aan het Prinses Julianaplein in Amersfoort, is de lijstenmakerij van Amersfoort Art Galerie al decennia lang een begrip in de regio. Sinds 2005 is de lijstenmakerij uitgebreid met een galerie gespecialiseerd in moderne kunst.

Interesse?

Komt u gerust eens langs om u vrijblijvend te laten adviseren over een mooi kunstwerk of bekijk onze collectie online op www.amersfoortart.nl Onze expertise en enthousiasme over schilderij ophangsystemen heeft ons er toe doen besluiten in 2011 ons bedrijf verder uit te breiden met deze webwinkel voor ophangsystemen. Of het nu bij u thuis is of voor uw bedrijf of instelling, onze doelstelling is uw kunstwerk zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen!

Contact

Vragen per telefoon
De openingstijden van onze klantenservice zijn van dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur en zijn wij telefonisch te bereiken op 085-4010928. Uiteraard bent u tijdens deze tijden ook van harte welkom in onze showroom.

Vragen per e-mail
Voor algemene vragen, tips of suggesties per email kunt U op de "Blog" knop hierboven aan het scherm klikken. Voor specifieke vragen over een bestelling verwijzen we U graag door naar onze Klantenservice-pagina. Wij gaan zorgvuldig om met uw gegevens en verstrekken deze nooit aan derden.

Onze showroom

Graag verwelkomen wij u in onze showroom aan het Prinses Julianaplein 66 in Amersfoort.

Alle Ophangsystemen 
Centraal Magazijn + showroom 
Prinses Julianaplein 66 
3817 CS Amersfoort
KvK nummer 85 55 78 70
BTW nummer NL 86 36 65 998 B01 
ING: 58 15 756
IBAN: NL86 INGB 00 05 81 57 56
BIC: INGBNL2A

Onze contactpersoon is Jur Dijkman.

Routebeschrijving