array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Wandmontage Railsystemen" ["url"]=> string(60) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(11) "Papier Rail" ["url"]=> string(72) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/papier-rail/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(88) "STAS Papergrip™ - Diverse kleuren en lengtes exclusief montage materiaal en eindkapjes" ["url"]=> string(134) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/papier-rail/557-stas-papergrip-diverse-kleuren-en-lengtes-incl-montage-materiaal-en-eindkapjes.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 12,11
€ 12,75
-5%
STAS Papergrip™ Rail - in 3 kleuren

STAS Papergrip™ - Diverse kleuren en lengtes exclusief montage materiaal en eindkapjes

PG20105 K7-R10.4

één rail met twee toepassingen - leverbaar 3 kleuren met structuurlak. De benodigde muurclips, pluggen en schroeven zijn 6 per 200 cm.

Kies de gewenste kleur

Kies de gewenste lengte

Volumekorting

AantalEenheidskortingU bespaart
1010%Tot € 12,75
Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

Papergrip™ / verschillende lengten / 1 kg draagkracht 
Wandbevestiging / diverse kleuren / op voorraad
Excl. bevestiging en eindkappen - deze moet u erbij te bestellen; 2 clips per 50cm
Ideaal voor inklemmen en wisselen papieren
Presenteer papier mooi aan de wand met Papergrip

De Stas papergrip is één rail met twee toepassingen. Het is namelijk een aluminium rail met aan de binnenkant een klemstrip. Papieren en kleine posters kunnen dankzij deze strip eenvoudig in de rail geklemd worden en zijn met één beweging weer te verwijderen.

Daarnaast maakt de speciale rail rand het mogelijk om stugge papiersoorten zoals karton bovenop de rail te plaatsen. De Stas papergrip is geschikt voor zowel dik als dun papier en kan zelfs dunne tijdschriften tot 3,5 mm en gelamineerd papier vastklemmen.

De rail is bijna volledig uit één onderdeel vervaardigd en kan op verschillende manieren gemonteerd worden. De losse rail stukken kunnen bovendien met een rail verbinder aan elkaar gekoppeld worden voor het creëren van een wand-breed ophangsysteem. Dankzij de meegeleverde Stas Papergrip eindkap kunt u de rail mooi en eenvoudig visueel afwerken. Deze rail komt exclusief het benodigde montagemateriaal en eindkapjes.

Stas Papergrip™ is de juiste keuze voor het snel en handig ophangen van wenskaarten, foto’s en kleine tijdschriften. Door onze jarenlange ervaring met ophangsystemen kunnen wij jou een persoonlijk advies geven over welk type rail het beste past bij jouw situatie.

Optioneel: Klik de speciaal ontworpen Stas papergrip haakjes op de rail, om kleine spulletjes zoals sleutels op te kunnen hangen. En vergeet ook niet om te kijken naar de populaire Grip Up Rail.

PG20105
K7-R10.4

Datasheet

Levertijd
Met 3 werkdagen
Montagetype
Wandmontage
Draagvermogen per meter
1kg
Breedte rail
12mm
Hoogte rail
50mm
Schroef per meter
3
Plug per meter
3
Clips per meter
3
Stroomvoorziening
Nee

Specifieke referenties

Nieuw

Downloaden

Manual Stas Papergrip

Downloaden (246.26KB)