array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(5) "Thuis" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Wandmontage Railsystemen" ["url"]=> string(60) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(11) "Tapijt Rail" ["url"]=> string(72) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/tapijt-rail/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(85) "Tapijt Wandkleed Rail 200cm wit incl. 2 Velcro strips - icm de Artiteq Click Rail Pro" ["url"]=> string(105) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/tapijt-rail/490-tapijt-rail-in-wit-incl-velcro-strips-per-2-meter.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 24,95
Tapijt Wandkleed Rail 200cm wit incl. 2 Velcro strips - icm de Artiteq Click Rail Pro

Tapijt Wandkleed Rail 200cm wit incl. 2 Velcro strips - icm de Artiteq Click Rail Pro

0505420-TR / K7.2.1 + K14.0

De montage onderdelen zijn niet inbegrepen - selecteer deze hier onder

Kies uw gewenste accessoires

Artiteq Click Rail Pro Eindkap € 0,42
Artiteq Click & Connect Pro € 0,47
Artiteq Rail Schroef - 3.5x45mm € 0,11
Artiteq Universele Wand Plug - 6mm € 0,08
Artiteq 2,0mm Twister Perlondraad € 3,81
Artiteq Ophang nippel vernikkeld - 7kg € 0,61
GeckoTeq Alcohol doekjes voor oppervlakte reiniging – in sachets per stuk of in bulk € 0,15
GeckoTeq IJzerzaagje € 4,95
Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting
Product beschikbaar om te bestellen

Hoe om een wandtapijt of vloerkleed op te hangen

Wandtapijten kunnen mooie versieringen zijn voor kamers en muren die iets extra's nodig hebben. Ze kunnen ook textuur aan muren toevoegen en het geluid dempen. Hoewel tapijten niet kunnen breken als ze vallen, zien ze er nog steeds beter uit als ze goed worden opgehangen. Er zijn veel verschillende manieren om wandtapijten op te hangen, maar welke methode je ook kiest, met een paar stappen heb je in een mum van tijd een prachtig tapijt of vloer kleed aan je muur hangen!

Hang een wandtapijt met behulp van klittenband en een ophangrail:
Gebruik klittenband voor een eenvoudig te veranderen methode om het tapijt op te hangen. Klittenband is een aanpasbare methode, waarmee u van tijd tot tijd de locaties van de wandtapijten kunt wijzigen. Klittenband is ook bijzonder handig bij het ophangen van wandtapijten op gebogen wanden, omdat het zich aanpast aan de muur waarop het is bevestigd. Veel museumconservatoren voor wandtapijten geven de voorkeur aan deze methode.

Gebruik een Tapijt Ophang Rail van Alle Ophangsystemen. Zaag de rail en knip het klittenband zo dat ze net iets korter zijn dan de breedte van je tapijt. U hebt beide kanten van het klittenband nodig zodat ze aan elkaar kunnen worden bevestigd.

Naai de zachte, pluizige kant van het klittenband aan de achterkant van het tapijt. Gebruik zware katoenen knoopsgaten om de pluizige kant van het klittenband aan de achterste bovenrand van het tapijt te naaien. Zorg ervoor dat u bij elke steek minimaal twee kettingdraden naait, zodat deze sterk genoeg is om op te hangen. Zorg ervoor dat de draad dezelfde kleur heeft als een van de overheersende kleuren in je tapijt, zodat deze erin past. Je kan ook het klittenband eerst op een canvas strook naaien en dan de strip op dezelfde manier op het tapijt naaien. Dit zorgt voor extra stijfheid en ondersteuning voor het rechte stuk hangen.

Plak dan de ruwe kant van het zelfklevende klittenband aan de ophangrail. De rail moet net iets korter zijn dan de breedte van het tapijt.

Bevestig de rail aan de muur met de Click en Connect Clips, pluggen en schroeven. Koop de vereiste Click en Connect clips (6 per rail van 2 meter) en bevestig de rail met deze clips aan de muur.

Hang het tapijt aan de rail met behulp van het wederzijdse klittenband. Druk eenvoudig het klittenband dat op het tapijt genaaid is tegen het klittenband dat aan de rail bevestigd is om deze twee te verenigen. Zorg ervoor dat er geen hobbels zijn en dat het wandtapijt recht hangt.

Ophangen aan een schilderij ophang Rail. Als u echter geen gaten in het midden van uw muur wilt boren, kunt u de Tapijt Ophang Rail ook ophangen aan een Schilderij Ophang Rail met twee draden en twee Artiteq ophang nippels.

Deze rail is 200 cm lang en heeft een draagvermogen van 20 kg per meter.

0505420-TR

Data papier

Kleur
Wit overschilderbaar
Levertijd
Op voorraad
Draagvermogen per meter
20kg
Breedte rail
9.5mm
Hoogte rail
37.5mm
Schroef per meter
3
Plug per meter
3
Lengte rail
200cm

Specifieke referenties

Downloaden

Handleiding Click Rail Pro

Downloaden (881.43KB)