array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Wandmontage Railsystemen" ["url"]=> string(60) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(11) "Museum Rail" ["url"]=> string(72) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wandmontage-railsystemen/museum-rail/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(54) "Newly R70 Museum Rail in wit overschilderbaar – 70kg" ["url"]=> string(112) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/museum-rail/1301-newly-rail-r70-museum-rail-in-wit-overschilderbaar-70kg.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 73,57
€ 81,75
-10%
Newly rail R70 Museum Rail in wit overschilderbaar – 70kg

Newly R70 Museum Rail in wit overschilderbaar – 70kg

6110200 / K7-R2.8

Verkrijgbaar in 1 kleur: Wit overschilderbaar (RAL9016)

Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting
Laatste items in voorraad

De R70 is een professionele wandrail speciaal ontwikkeld voor musea, galerieën of andere ruimtes waar een heavy duty schilderij ophangsysteem noodzakelijk is. De rail wordt aan de wand, plafond aansluitend gemonteerd. Voordeel van plafond aansluitend monteren is dat de rail minder zichtbaar wordt.

De rail bestaat uit twee delen; een aluminium basisrail en de aluminium afdekkap. De afdekkap wordt na montage eenvoudig over de rail geklikt. De Newly R70 rail is een robuuste en betrouwbare rail waar zware schilderijen en objecten makkelijk aan opgehangen kunnen worden. Met de staaldraad 2.5mm draad en de autogrip lock haak voor 70kg is het ophangen eenvoudig. Bij gebruik van twee staalkabels en haken kan maar liefst 100kg opgehangen worden!

Een mooie frisse witte kleur (RAL9016) welke gemakkelijk overschilderd kan worden zonder speciale voorbehandeling. 

Geschikt voor alle Newly ophangdraden van 2mm & 2.5mm Twister lock kabel

Indien men tijdens een expositie ook kleinere werken aan het R70 gehangen moeten worden, bieden de standaard 2.0mm Perlon of 1.8mm staalkabel een goede oplossing. Hiervoor voorkomt men dat de kleinere werken aan de Newly staal 2.5mm te veel speling hebben en gaan schommelen of kantelen.

De R70 schilderijrail heeft een maximaal draagvermogen van 70 kg verdeeld over de lopende meter. Het ophangen van een schilderij met een maximaal gewicht van 100 kg is mogelijk met behulp van de 2,5 mm Newly staalkabel Twister Lock en de Newly veiligheidshaak H70. Het totale gewicht van de ophanging op een schilderijrail van 2 meter mag niet meer dan 100 kg bedragen.

Dit draagvermogen geldt voor het ophangen van een schilderij met 2 ophangkabels en 2 schilderijhaken. Het gewicht van de afbeelding mag het aangegeven draagvermogen niet overschrijden, omdat anders een veilige ophanging niet kan worden gegarandeerd. Het draagvermogen neemt niet toe door het gebruik van extra ophangkabels of schilderijhaken! Voor elke ophanging geldt het kleinste opgegeven draagvermogen als maximaal gewicht.

De R70 is geschikt voor alle 2mm Newly ophangkabels. Gebruik bij hoge belasting het juiste ophangmateriaal met een overeenkomstig hoog draagvermogen: 2,5 mm Newly staalkabel Twister Lock en Newly veiligheidshaak H70. Bij een lage gewichtsbelasting is het aan te raden om de 2 mm Newly Twister perlon touwen of de 1,8 mm Twister stalen touwen te gebruiken. 

De R70 wordt met een montageplaat, schroeven en 8mm pluggen aan de muur bevestigd. Voor de montage van de schilderijrail heeft u de juiste montage set nodig, deze is niet bij de levering inbegrepen. De montage set en andere accessoires vind je hierboven of in onze webshop.

Let op: Vanaf 15-02-2023 geldt er voor dit product een lengtetoeslag van €3,00 per bestelling.

6110200

Datasheet

Kleur
Wit overschilderbaar
Levertijd
met 5 werkdagen
Montagetype
Wandmontage
Draagvermogen per meter
30kg

Specifieke referenties