array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(21) "Artiteq Ophangsysteem" ["url"]=> string(69) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/content/Artiteq-Ophangsysteem.html" } } ["count"]=> int(2) }


Artiteq Ophangsysteem

Met een Artiteq ophangsysteem kunt u eenvoudig een schilderij ophangen zonder te boren in het zichtbare vlak van de muur. De ophangsystemen van Artiteq staan bekend om design, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

De ophangsystemen van Artiteq

Artiteq  Ophangsystemen voor schilderijen komen in diverse soorten en maten voor. Elke soort en maat heeft hierbij zijn eigen specificaties.

Click Rail

Een Artiteq Click Rail maakt het ophangen van schilderijen en andere wanddecoraties heel flexibel. De rail is eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in primer, RALwit, of aluminium. De primer versie van de Click Rail kan geschilderd worden in de kleur van de muur, zodat de rail vrijwel onzichtbaar overloopt.

Deco Rail


Met een 
Artiteq Deco Rail verdwijnt een ophangsysteem subtiel achter een kroonlijst. Het resultaat is een perfecte afwerking van het plafond en mooie wanden, terwijl je toch eenvoudig wanddecoraties kunt ophangen op een plek naar uw keuze. De Deco Rail is verkrijgbaar met drie soorten kroonlijsten.


Info Rail


De 
Artiteq Info Rail is een handige oplossing om informatie te delen in een ruimte. Denk hierbij aan boodschappenlijstjes, tekeningen van de kinderen, foto’s of recepten, handig binnen handbereik aan de muur. De Info rail van Artiteq is daarom een praktische toevoeging aan de wand in bijvoorbeeld de keuken, de kinderkamer en zelfs op kantoor. De rail is uiteraard eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in wit en aluminium.

Top Rail


De Artiteq Top Rail is bedoeld voor montage aan een systeemplafond en eenvoudig in gebruik door het inschuiven van de draden met ophanghaak. Bij systeemplafonds kan de Top Rail bevestigd worden tegen de houten kantlat.

Over Artiteq

Artiteq bedenkt, produceert en ontwikkelt ophangsystemen sinds 1995 en is gevestigd in het Nederlandse Tilburg. Artiteq beschikt over eigen product ontwikkeling en uitgebreide kwaliteitscontrole. Hierdoor is Artiteq een belangrijke speler op de wereldmarkt voor ophangsystemen en worden de Artiteq producten zelfs in meer dan 60 landen verkocht.

Wilt u ook een Artiteq ophangsysteem?

Bekijk ons ruime assortiment met alle Artiteq ophangsystemen en bestel direct in onze webshop. 

Bij afname van grotere hoeveelheden kunnen wij een scherpe B2B prijsstelling bieden. Neem contact met ons en wij geven u een aanbieding op maat voor uw wensen.