Artiteq Ophangsysteem


Artiteq Ophangsysteem
Met een Artiteq ophangsysteem kunt u eenvoudig een schilderij ophangen zonder te boren in het zichtbare vlak van de muur. De ophangsystemen van Artiteq staan bekend om design, kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid.

De ophangsystemen van Artiteq

Ophangsystemen voor schilderijen komen in diverse soorten en maten voor. Elke soort en maat heeft hierbij zijn eigen specificaties.

Click Rail

Een Click Rail maakt het ophangen van schilderijen en andere wanddecoraties heel flexibel. De rail is eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in primer, RALwit, of aluminium. De primer versie van de Click Rail kan geschilderd worden in de kleur van de muur, zodat de rail vrijwel onzichtbaar overloopt.

Deco Rail

Met een Deco Rail verdwijnt een ophangsysteem subtiel achter een kroonlijst. Het resultaat is een perfecte afwerking van het plafond en mooie wanden, terwijl je toch eenvoudig wanddecoraties kunt ophangen op een plek naar uw keuze. De Deco Rail is verkrijgbaar met drie soorten kroonlijsten.Info Rail

Een Info Rail is een handige oplossing om informatie te delen in een ruimte. Denk hierbij aan boodschappenlijstjes, tekeningen van de kinderen, foto’s of recepten, handig binnen handbereik aan de muur. De Info rail van Artiteq is daarom een praktische toevoeging aan de wand in bijvoorbeeld de keuken, de kinderkamer en zelfs op kantoor.

De rail is uiteraard eenvoudig te monteren en verkrijgbaar in wit en aluminium.


Top Rail

De Top Rail is bedoeld voor montage aan een systeemplafond en eenvoudig in gebruik door het inschuiven van de draden met ophanghaak. Bij systeemplafonds kan de Top Rail bevestigd worden tegen de houten kantlat.

Over Artiteq


Artiteq bedenkt, produceert en ontwikkelt ophangsystemen sinds 1995 en is gevestigd in het Nederlandse Tilburg. Artiteq beschikt over eigen product ontwikkeling en uitgebreide kwaliteitscontrole. Hierdoor is Artiteq een belangrijke speler op de wereldmarkt voor ophangsystemen en worden de Artiteq producten zelfs in meer dan 60 landen verkocht.

Wilt u ook een Artiteq ophangsysteem


Bekijk ons ruime assortiment met alle Artiteq ophangsystemen en bestel direct in onze webshop. Als u nog niet weet welk STAS ophangsysteem voor u geschikt is, neem dan gerust contact met ons op voor gratis advies. 

Bij afname van grotere hoeveelheden kunnen wij een scherpe B2B prijsstelling bieden. Neem contact met ons en wij geven u een aanbieding op maat voor uw wensen. 

Fabrikanten

Best verkochte producten

 • Newly R10 rail 200cm
  Newly R10 Rail (wel plafond aansluitend) - 200cm - 20kg - 2 kleuren
  € 10.95
 • Artiteq click rail 200cm
  Artiteq Click Rail 200cm - 20kg - 3 kleuren
  € 8.98
 • AOS Zelfremmende Schilderijhaak - 15kg + Perlondraad met Twister - 150cm (Set)
  GeckoTeq Zelfremmende Schilderijhaak - 20kg + Perlondraad met Twister - 150cm (Set)
  € 4.75
 • Artiteq top rail 200cm
  Artiteq Top Rail - 200cm - 20kg - 3 kleuren
  € 6.98
veilig betalen

Klantenservice bel of mail