array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(18) "STAS Ophangsysteem" ["url"]=> string(66) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/content/stas-ophangsysteem.html" } } ["count"]=> int(2) }

STAS schilderij ophangsystemen - Een ophangsysteem voor iedereen!


STAS Ophangsysteem

Met een STAS ophangsysteem kunt u heel eenvoudig, veilig en flexibel diverse wanddecoraties ophangen en verplaatsen, zoals schilderijen, fotolijsten en kunst. Een ophangsysteem van STAS kan gemonteerd worden op vrijwel elk type wand of plafond, zoals gipsplaten, een bakstenen muur of zelfs een betonnen muur.

Schilderij ophangen zonder boren


Het monteren van een railsysteem is heel eenvoudig. Met de bijbehorende ophanghaken en koorden kunt u kinderlijk eenvoudig wanddecoraties ophangen, verplaatsen of wisselen zonder gereedschap, schroeven, spijkers en andere zaken die alleen maar gaten in de muur veroorzaken.

Over STAS


STAS picture hanging systems levert wereldwijd kunst ophangsystemen aan prestigieuze musea, galerieën, universiteiten en overheidsinstellingen. Maar ook voor thuis- en kantoorgebruik biedt STAS uitstekende oplossingen voor het ophangen van schilderijen, foto’s en andere wanddecoraties. STAS is opgericht door de broers Rien en André Stas uit Hapert. Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven en export de innovatieve producten naar meer dan 50 landen.

Wilt u ook een STAS ophangsysteem?

Bekijk ons assortiment met alle STAS ophangsystemen en bestel direct in onze webshop. Als u nog niet weet welk STAS ophangsysteem voor u geschikt is, neem dan gerust contact met ons op voor gratis advies. Bij afname van grotere hoeveelheden kunnen wij een scherpe B2B prijsstelling bieden. Neem even contact met ons op en geef aan wat uw wensen zijn. Wij geven u dan een aanbieding op maat.

STAS ..... een naam die blijft hangen.