array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Ophangsysteem" ["url"]=> string(61) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/content/ophangsysteem.html" } } ["count"]=> int(2) }

Gecko-Teq-Logo-Small.png


Ophangsysteem

Wat is een ophangsysteem?

Een ophangsysteem is een handige oplossing om een schilderij, fotolijst, of ander kunstwerk op te hangen, zonder gaten te hoeven boren of te slaan in het zichtbare vlak van de muur. Het ophangsysteem wordt bevestigd aan de bovenkant van de wand, aan het plafond of achter of onder een kroonlijst.

Waarom een ophangsysteem?

Een ophangsysteem zorgt er niet alleen voor dat er geen gaten in de muren komen bij het ophangen van wanddecoraties, het is ook nog eens een bijzonder flexibel systeem. Met een ophangsysteem kunt u een wanddecoratie eenvoudig:

- Bijplaatsen
- Verplaatsen
- Verstellen
- Verwijderen

Bovendien zorgt een ophangsysteem er voor dat het kostbare of voor u dierbare stuk veilig hangt en beschermd is tegen vallen.

Ophangsysteem voor bedrijven en instanties

Ophangsystemen zijn uitermate geschikt voor het professioneel verzorgen van wanddecoratie voor kantoren, overheidsinstellingen, scholen en universiteiten, musea en galerieën. Door de mooie afwerking en flexibiliteit in het gebruik is het geschikt om vrijwel iedere ruimte mooi aan te kleden met wanddecoraties. Het is bovendien ook mogelijk om een ophangsysteem met verlichting te nemen, zodat het werk extra nadruk krijgt. Bij afname van grotere hoeveelheden kunnen wij een scherpe B2B prijsstelling bieden. Neem gerust even contact op met uw wensen en wij geven u een aanbieding op maat.

Ophangsysteem voor particulieren

Ook in bijvoorbeeld woonkamers, slaapkamers, werkkamers en zelfs keukens kan een ophangsysteem een mooie oplossing bieden om extra sfeer aan een ruimte te geven. Met een ophangsysteem kan iedereen zonder iedere keer gereedschap te hoeven pakken een mooie wanddecoratie ophangen, verwisselen of verplaatsen.

Ophangsysteem merken

Er zijn drie grote merken voor ophangsystemen, namelijk:

plus ons eigen huismerk:

Wilt u ook een ophangsysteem?

Wilt u ook een ophangsysteem voor schilderijen? Kijk in onze webshop voor een ophangsysteem dat bij u past of vraag gerust om ons gratis advies!