array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(11) "Goed advies" ["url"]=> string(59) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/content/goed-advies.html" } } ["count"]=> int(2) }

Alle Ophangsystemen is completer dan u denkt!

Al meer dan 12 jaar is Alle Ophangsystemen een onafhankelijk importeur, groothandel en detaillist op het gebied van diverse soorten ophangsystemen voor schilderijen, kunstwerken, gereedschap, fietsen, ski’s, hengels, akoestische panelen, LED verlichting. Daarnaast leveren wij een groot gedeelte van onze producten onder private label. Kortom: Alle Ophangsystemen is de totaalleverancier voor u!

Alle Ophangsystemen heeft een zeer uitgebreid assortiment

Ons uitgebreide assortiment en aanbod in totaalconcepten heeft Alle Ophangsystemen in de afgelopen jaren een betrouwbare partner gemaakt voor consumenten, detaillisten, klussers, montage bedrijven, retailers en inkooporganisaties in Nederland, België en de rest van Europa. Wij denken graag met u mee en houden de huidige markttrends nauwlettend in de gaten waardoor wij een zeer compleet aanbod bieden voor de consument, producent en wederverkopers.

Alle Ophangsystemen biedt u persoonlijk en optimaal advies

Wij hechten een grote waarde aan persoonlijk advies. U kunt kosteloos gebruik maken van onze kennis en jarenlange ervaring. Onze medewerkers van de klantenservice of technische dienst staan voor u klaar om een oplossing te vinden voor al uw ophangwensen.

Alle Ophangsystemen maakt uw ophangwensen compleet

Wij bieden u een zo compleet mogelijk assortiment aan in diverse uitvoeringen en formaten. Ook is het mogelijk om samen met onze specialisten een product of assortiment op maat samen te stellen die rekening houdt met uw wensen en hedendaagse trends. Tevens zijn wij trots op ons veelzijdige en uitgebreide huismerk, GeckoTeq.

Bij Alle Ophangsystemen bent u aan het juiste adres!

Ons complete assortiment kunt u terugvinden op onze website en alle producten zijn hier gemakkelijk te bestellen. Uiteraard staat onze afdeling verkoop u graag telefonisch te woord om een bestelling te plaatsen of om antwoord te geven op al uw eventuele vragen.

Wij zijn maandag t/m vrijdag telefonisch te bereiken op 085 40 10 928 of via e-mail: info@alle-ophangsystemen.nl