Systeem Plafondhaken

Deze systeem/plafondhaken zijn allen gemaakt van hoogwaardige materialen en maakt een ideaal ophangsysteem voor een bestaand plafond of systeemplafond. Plafond haken met schroef, click, magnetisch of zelfklevend.

Subcategorieën

 • Schroef Montage

  Geschikt voor bevestiging aan een betonnen plafond. Meestal voorzien van een flensvoetje zodat eventuele boor beschadigingen aan het plafond netjes worden afgedekt. Ook zeer geschikt voor montage op schuine wanden. 

 • Magnetische Montage

  Plafond magneten worden gebruikt om promotiematerialen of posters aan een systeemplafond of metalen wand te bevestigen. Doordat het een magneet is kan deze heel gemakkelijk naar een andere plaats verplaatst worden.

 • Click montage

  Deze plafondklemmen, die grote draagkracht bieden, zijn zeer eenvoudig: plaat optillen vastklikken en klaar. De plafond clip is uitermate geschikt voor het ophangen van displays/posters & plakkaten e.d. aan systeemplafonds.

 • Zelfklevende montage
  Deze zelfklevende plafond-ogen zijn gemaakt van kunststof en kunnen zeer gemakkelijk op de metalen strips van het systeemplafond geplakt worden. Aan het oogje kunt u daarna verschillende haken en draden bevestigen.
G
H
Bent u van plan iets niet aan de muur op te hangen maar ergens midden in een ruimte aan het systeem plafond?
Dan is het gebruik van systeemplafond haken voor u de beste oplossing. Het gebruik van systeemplafond haken is de oplossing voor scholen, ziekenhuizen, kantoren, winkels en fabrieken, maar is ook zeer handig voor onder andere marketing en promotie doeleinden.

Wat zijn systeemplafond haken?

Systeemplafond haken zijn er in allerlei soorten en maten. We kunnen een verdeling maken in vier categorieën:

 • Schroefmontage: Deze plafondhaken worden geschroefd in de plafondtegels die zowel in het aluminium als een ijzeren raamwerk van een systeemplafond kunnen hangen. Wij raden de schroefmontage ook aan voor gebruik op schuine wanden.
 • Magnetische montage : Uiteraard voor gebruik bij plafond raamwerken van ijzer en perfect voor het gebruik bij promotiemateriaal en posters met als grote voordeel dat het door de magneet gemakkelijk te verplaatsen is.
 • Click montage: Plafondhaken met click montage worden op of om de ijzeren strips van het systeemplafondraamwerk gemonteerd, zowel bij ijzeren als aluminium raamwerken en aan te raden wanneer de displays, plakkaten of posters etc. meer draagkracht nodig hebben.
 • Zelfklevende montage: Met dit systeem kunt u diverse objecten door middel van de zelfklevende plaklaag op de plafondogen heel gemakkelijk aan zowel een ijzeren als aluminium raamwerk hangen. Aan het oogje kunt u vervolgens allerlei soorten haken en draden bevestigen.

Bestel uw systeemplafond haken online of krijg gratis advies

Wat u ook op wilt hangen, wij hebben een passende en makkelijke oplossing. Mocht u toch nog twijfelen welk ophangsysteem u het best kunt nemen, bel gerust voor advies of neem contact met ons op per e-mail.