Ophangdraden

Ophangdraden of ophangkoorden voor een schilderij ophangsysteem bestaan in perlon- of staaldraad. Een ophangdraad met Twister kan op elke plek in de rail geplaatst worden.

Subcategorieën

  • Perlon Draden

    Het perlon koord is vrijwel onzichtbaar en in combinatie met de Smartspring of Minihaak is deze belastbaar tot 4 kg en met de Zipper of Palhaak tot 15 kg per koord.

  • Staal Draden

    De staalkabel is in vergelijking met de perlon draad geschikt voor het ophangen van zwaardere wanddecoraties met de Zipper of Palhaak tot wel 20 kg per kabel.

G
H

Ophangdraden

Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail waarin ophangdraden, voorzien van ophanghaken, kunnen worden geplaatst.

De laatste ontwikkeling voor alle ophangrails is het Twister glijdersysteem. Twister biedt de meest logische en gebruiksvriendelijke manier van inhaken van de ophangdraad in de rail: indraaien, vastklikken en klaar.

Een schilderij kan op elke gewenste plek aan de wand worden opgehangen, omdat de Twister op elke willekeurige plaats in de rail kan worden geklikt.
Voor alle Artiteq en Newly ophangsystemen kan Twister op perlon, staaldraad of op stang worden gekozen.

De ophangdraden van perlon en staaldraad met Twister zijn beschikbaar in 1 mm of 2 mm dikte en in lengtes variërend van 100cm tot 500 cm.