Ophanghaken

Hang uw wanddecoraties veilig, elegant en flexibel op aan onze ophangsystemen. Met de diverse ophanghaken kunt u uw schilderijen, fotolijsten en andere wanddecoraties perfect en snel ophangen.

Subcategorieën

 • Haken Zelfremmend

  Geschikt voor het ophangen van zwaardere wanddecoraties tot 15 kg. De zelf remmende palhaak klemt zich vast op de draad door het veermechanisme dat binnen in de haak zit.

 • Haken Met Schroef

  Deze haken zijn geschikt voor het ophangen van lichtere wanddecoraties. Zij zijn verstelbaar door een handmatige stelschroef en zijn toepasbaar op perlondraad en staaldraad met een dikte van 2,0 mm.

 • Haken Voor een J-Rail

  Met de ophangstangen is een J-rail ideaal voor het wisselen van schilderijen op hoge wanden. Ook een onzichtbaar perlon koord of een stevige staalkabel zijn mogelijk. 

 • Haken voor 4x4 stangen
  Ondanks hun lichte gewicht geschikt voor zware wanddecoraties. Alleen toepasbaar op de 4x4 stangen voor de J-rails. Verkrijgbaar in diverse normale- of veiligheidsuitvoeringen. 
 • Wand en Muur Haken

  Voor vrijwel alle wanden, scheidingswanden en wandpanelen hebben wij wel een oplossing. De scheidingswandhaken zijn er in allerlei verschillende soorten en maten.

 • Systeem Plafondhaken

  Deze systeem/plafondhaken zijn allen gemaakt van hoogwaardige materialen en maakt een ideaal ophangsysteem voor een bestaand plafond of systeemplafond. Plafond haken met schroef, click, magnetisch of zelfklevend.

 • Schuifveren Ronde Stangen

  Deze schuifveren zijn te gebruiken bij ophangstangen van 2 en 3 mm. Eenvoudig in hoogte verstelbaar door deze tussen duim en wijsvinger in te drukken. U kunt hiermee meerdere kunstwerken onder elkaar ophangen aan één stang.

 • Museum Galerie Haken

  Hang wanddecoraties op aan o.a. scheidingswanden, kant-lat rails en/of gipsplaat muren, zonder een ophangsysteem te installeren. Leverbaar in 2 maten en de kleuren wit, vernikkeld en messing.

G
H

Ophanghaken

Over de jaren is er een uitgebreid assortiment aan haken ontwikkeld die te gebruiken zijn in combinatie met de ophangdraden in de ophangrails.

Rekening houdend met gewicht, gebruiksgemak, prijsstelling en materiaalkeuze is een ruim aanbod aan schilderij ophanghaken beschikbaar.

De Micro en Macro Grip staan voor de nieuwste generatie haken. Voor deze haken is gekozen voor een hoogwaardige kunststof versterkt met glasvezel, wat heeft geleid tot 70% minder materiaalverbruik ten opzichte van eerdere generaties haken.

Naast de ecologische voordelen hiervan, heeft de haak hierdoor een extreem licht gewicht en een optimaal gebruiksgemak.

Uit anti-diefstal overwegingen bieden wij ook diverse haken met een extra beveiliging. Deze extra functie bestaat om het verwijderen van een schilderij van de ophanghaak te bemoeilijken. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment aan ophanghaken.