array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Alle Ophangsystemen" ["url"]=> string(1) "#" } } ["count"]=> int(1) }

Lijst Ophangen aan een Schuine Wand – kan dat ?

Op: Opmerking: 0 Gelezen: 3048
Lijst Ophangen aan een Schuine Wand – kan dat ?

Gebruik een flexibel ophangsysteem 

Vaak wordt gedacht dat in ruimtes waar veel schuine wanden zijn, het gebruik van een ophangsysteem niet mogelijk is. Niets is minder waar! Op een schuine wand, bijvoorbeeld in een trapgat, kan de rail op dezelfde wijze gemonteerd worden als bij een recht plafond. Echter omdat de rail door het gewicht van de lijst naar beneden kan schuiven, moet deze wel aan de zijde van het laagste punt worden tegengehouden. Dat kan door bijvoorbeeld een wand of een andere rail.

Na installatie van de rail aan de schuine wand wordt een “Rail Stopper” in de rail geschoven. De stopper zit hierbij altijd lager dan de ophangdraad. De ophangdraad kan vervolgens naar de gewenste positie in de rail geschoven worden. De stopper vergrendelt de draad door het inbus schroefje in de stopper vast te schroeven. Een schilderij ophangen aan een schuine wand is net zo goed mogelijk en kan op een solide en veilige manier.

https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophang-toebehoren/solo-hangers/artiteq-schuine-wand-stopper-set.html

Laat uw reactie achter