array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Alle Ophangsystemen" ["url"]=> string(1) "#" } } ["count"]=> int(1) }

Hoe kan ik het beste de gaten boren voor de bevestiging van de Artiteq muurclips

Op: Opmerking: 0 Gelezen: 1877
Hoe kan ik het beste de gaten boren voor de bevestiging van de Artiteq muurclips

De Click&Connect muurclips moeten minimaal elke 40cm aan de muur bevestigt worden, in andere woorden 6 clips per 2 meter rail. Monteert u meerdere rails aan elkaar, dan moet de laatste clip altijd voor de helft uitsteken, zodat de laatste clip van de eerste rail, de eerste clip wordt van de tweede rail. Zo gaat u steeds te werk en pas aan het einde wordt de laatste rail aan de rechterkant op maat gezaagd. Een eindkapje verbergt tenslotte alle eventueel zaagsporen.

U kunt de te boren gaten aftekenen door de Click&Connect muurclips als afteken mal te gebruiken. Deze clips zijn zo gemaakt, dat de schroeven tot 10° schuin plaatst kunnen worden, waardoor de rail bijna plafond aansluitend gemonteerd kan worden. 

Wij raden u vervolgens aan, minimaal een 100mm lang boortje te gebruiken. Indien dit niet voldoende is of indien u rechter wilt boren is het aan te raden een langer boortje (van zeg 200mm) te gebruiken of gebruik te maken van een speciale boormachine met een compacte kop.

Tenslotte, om beschadiging van het plafond te vermijden adviseren wij u om boven op het boorlichaam een stukje stevig karton of plastic te leggen, zodat u de boormachine tegen het plafond aan kan houden, zonder dat u plafond daardoor beschadigt.

Laat uw reactie achter