array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Alle Ophangsystemen" ["url"]=> string(1) "#" } } ["count"]=> int(1) }

Inkorten van koorden en kabels? Hoe doe ik dat.

Op: Opmerking: 0 Gelezen: 2538
Inkorten van koorden en kabels? Hoe doe ik dat.

Soms kan het wel en soms kan het niet

Om te beginnen de Perlon draden. Die kun je gerust een kopje kleiner maken, maar dan wel op de juiste manier. Gebruik een scherp mes en geen keukenschaar. Voor je het weet zit je opgezadeld met pluizige uiteinden en dan wordt het een drama om de draad door het oog van de ophanghaak te krijgen.
Bij staaldraden moet je niet met eigen middelen aan de slag gaan. Knijptang of zaagje, je bent dan verzekerd van rafels. En ook is daarna het aanbrengen van de ophanghaak bijna onbegonnen werk.
We zouden echter tekort schieten als we hier geen oplossing voor hebben. Voor het afsnijden van staalkabels kun je de juiste kniptang bij ons bestellen. Toch nog enige twijfel? Bel ons serviceteam en ze lossen het op.
Een alternatief is om de overtollige perlondraad of staalkabel op te rollen en achter het kunstwerk vast te zetten met een kabelbinder of een stuk tape.

https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophang-toebehoren/geckoteq-bergen-stevige-kabel-kniptang.html

Laat uw reactie achter