array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Alle Ophangsystemen" ["url"]=> string(1) "#" } } ["count"]=> int(1) }

Hoeveel montage clips heb ik nodig bij het ophangen van de rails ?

Op: Opmerking: 0 Gelezen: 1738
Hoeveel montage clips heb ik nodig bij het ophangen van de rails ?

Of je nu een ArtiTeq , Stas of Newly rail systeem bestelt, je hebt altijd een hulpmiddel nodig om deze op te kunnen hangen c.q. te monteren. Daarbij komen de zo genaamde montage/bevestigingsclips en schroeven in beeld. Elk merk heeft z’n eigen clips, waarop de rails gemonteerd en eenvoudigweg geklikt kunnen worden. Doorsnee genomen moet je dan rekening houden met 6 clips per 2 meter rail. Een onderlinge afstand van meer dan 40 cm raden wij echter af.

De ene clip is de andere nog niet. Zo zijn er muur en plafondclips, van plastic en metaal. Newly en ArtiTeq leveren bevestigingsclips die tevens als railverbinder fungeren. Heeft u een wat hobbelige muur? ArtiTeq heeft ook daar een oplossing voor via het Click- en Connect 3-rings systeem, waardoor de rail bij de montage niet geforceerd de lijnen van de muur hoeft te volgen.

Maak het jezelf makkelijk door voor Newly en Stas ook een boormal mee te bestellen. De Clips van Artiteq zijn ook de afstand bepaler vanaf het plafond. Daarmee zitten de boorgaten altijd op de juiste afstand t.o.v. het plafond.

https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophang-toebehoren/muur-plafond-clips/

Laat uw reactie achter