array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Alle Ophangsystemen" ["url"]=> string(1) "#" } } ["count"]=> int(1) }

Een rail zonder eindkapje is als een kies zonder vulling

Op: Opmerking: 0 Gelezen: 948
Een rail zonder eindkapje is als een kies zonder vulling

Als je bij ons ophangrails bestelt, van welk merk dan ook, dan zie je op de betreffende bestelpagina altijd de accessoires staan die bij de rail nodig zijn of om deze nog completer te kunnen maken.

Een daarvan is het eindkapje. Het lijken wellicht van die simpele en niet noodzakelijke onderdelen. Maar elke rail heeft twee uiteinden. Hoe fraai onze rails ook zijn, met een open zijkant lijkt het net een kies zonder vulling.
Eindkapjes zijn als het ware de puntjes op de i. Of je nu een ArtiTeq , Stas of Newly rail bestelt, er zijn altijd eindkapjes leverbaar die 100% bij de rails passen. Ook verbergen deze de eventuele zaagsporen, ontstaan bij het inkorten van de rails.

Gaat je rail een hoek om, ook dan zijn er kapjes om de verbinding bijna onzichtbaar te maken. Alleen heten ze dan “hoekverbinders”.
Voor eindkapjes en hoekverbinders heb je geen gereedschap nodig. Het is gewoon een kwestie van in de rails drukken, maar wel voordat je de rails ophangt.

https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophang-toebehoren/eindkapjes/

Laat uw reactie achter