array(2) { ["links"]=> array(2) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(19) "Alle Ophangsystemen" ["url"]=> string(1) "#" } } ["count"]=> int(1) }

Hoe kan je kasten en meubels eenvoudig met elkaar verbinden

Op: Opmerking: 0 Gelezen: 1326
Hoe kan je kasten en meubels eenvoudig met elkaar verbinden

Eenvoudige installatie: de twee paneelbevestigingen werken perfect samen om een stevige, gestroomlijnde montagezitting te vormen. Omdat de dikte van elke haak slechts 2mm is, is de tussenruimte minimaal.

Eenvoudig te installeren: de installatie is snel en eenvoudig, gebruik gewoon een schroef om één clip aan een muur of een meubel te bevestigen met het uitsteeksel naar boven gericht, gebruik vervolgens een volgende schroef om de andere clip aan het object te bevestigen, met het uitsteeksel naar beneden en haak ze daarna samen en vergrendel daarmee de installatie.

Praktisch en herbruikbaar: de zware aanschroefbeugels kunnen afzonderlijk worden gebruikt voor kleine ophangingen. Voor brede wandophangingen worden meerdere bevestigingen aanbevolen. Wanneer u de aan elkaar gemonteerde objecten moet loskoppelen om schoon te maken of om andere redenen, tilt u deze eenvoudig van af en weer op de beugels.

Klik hier voor meer informatie

Laat uw reactie achter