array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(24) "Rail & Ophang Toebehoren" ["url"]=> string(58) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/rail-ophang-toebehoren/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(13) "Ophanghaakjes" ["url"]=> string(72) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/rail-ophang-toebehoren/ophanghaakjes/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(42) "GeckoTeq sleutelgat hangers 4kg - per stuk" ["url"]=> string(99) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/ophanghaakjes/1345-geckoteq-sleutelgat-hangers-4kg-per-stuk.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 0,29
GeckoTeq sleutelgat hangers 4kg - per stuk

GeckoTeq sleutelgat hangers 4kg - per stuk

GT0790 / K5-8-5

Metalen sleutelgat hangers, voor het eenvoudig en snel ophangen van kleine objecten incl. schroefjes

Kies uw gewenste accessoires

GeckoTeq Universele Schroef - 4.5x45mm € 0,08
GeckoTeq Universele Wand Plug - 8mm € 0,09
Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting
Op voorraad

Deze sleutelgathangers zijn gemaakt van hoogwaardig metaal, dat zeer sterk is en niet gemakkelijk vervormt. 
Eenvoudig te installeren met de bijpassende schroeven. 

  • Hoogwaardig materiaal: de sleutelgathouder en de schroeven bestaan uit hoogwaardig metaal met een glad oppervlak. De sleutelgathouder is duurzaam en roest niet gemakkelijk, wat zeer geschikt is voor gebruik binnenshuis. (Opmerking: tijdens het productieproces treden soms lichte krassen op die het gebruik niet beïnvloeden.)
  • Eenvoudige installatie: elke sleutelgathouder heeft twee schroefgaten. Bij de installatie wijst het verhoogde oppervlak naar boven en de sleutelgathouder wordt met de schroeven aan het frame of aan de muur bevestigd. Het ontwerp met dubbele gaten biedt een betere stabiliteit en kan probleemloos worden geïnstalleerd of verwijderd.
  • Verborgen design: de dikte van de fotohanger bedraagt slechts 1 mm en de afstand tot de muur is zeer klein. Ze zijn verborgen aan de achterkant van het frame en aan de buitenkant zijn bijna geen sporen te zien.
  • Breed toepassingsgebied: de framehouder is zeer geschikt voor decoratie in huizen, winkelcentra, kunstgalerijen, kantoren en andere plaatsen. Het kan worden gebruikt om fotolijsten, spiegels, kunstwerken, afbeeldingen en borden enz. op te hangen.
GT0790

Datasheet

Draagvermogen per stuk
4kg
Kleur
Zilver
Levertijd
met 5 werkdagen

Specifieke referenties