array(2) { ["links"]=> array(4) { [0]=> array(2) { ["title"]=> string(4) "Home" ["url"]=> string(35) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/" } [1]=> array(2) { ["title"]=> string(30) "LED & Akoestiek Ophangsystemen" ["url"]=> string(64) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/" } [2]=> array(2) { ["title"]=> string(12) "Wand Montage" ["url"]=> string(77) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/led-akoestiek-ophangsystemen/wand-montage/" } [3]=> array(2) { ["title"]=> string(46) "GeckoTeq Click Paneel Systeem Kunststof - Rond" ["url"]=> string(102) "https://www.alle-ophangsystemen.nl/wand-montage/1029-geckoteq-click-paneel-systeem-kunststof-rond.html" } } ["count"]=> int(4) }
€ 0,35

GeckoTeq Click Paneel Systeem Kunststof - Rond

GT0777 / K2-R9.5 K11-R0

Het Click Clip Paneel Connector Systeem voor snelle en eenvoudige installatie

Volumekorting

AantalEenheidskortingU bespaart
55%Tot € 0,09
1010%Tot € 0,35
2515%Tot € 1,31
5020%Tot € 3,50
10025%Tot € 8,75
Aantal producten
Totale prijs Inclusief belasting
Op voorraad

GeckoTeq introduceert met trots het Click Clip Paneel Connector System – Kunststof.

Uit tientallen jaren ervaring door een toonaangevend Deens bedrijf in de sector bevestigingssystemen, is de Click Clip Panel Connector Systeem geboren!

Het GeckoTeq Click Clip Paneel Connector System – Kunststof is het revolutionaire gepatenteerde klikbevestigingssysteem van kunststof waarmee u snel panelen en bekledingen kunt verbinden door simpelweg te drukken. Elke verwijdering vindt plaats door een lichte druk op het paneel uit te oefenen. Het Click Clip Paneel Connector-clipsysteem zorgt voor een verborgen mechanische bevestiging, waardoor de verbinding van twee delen snel en betrouwbaar is.

Het GeckoTeq Click Clip Paneel Connector System bestaat uit 3 delen, een man-vrouw set, beide hoogwaardig grijs kunststof, met een speciaal profiel geschikt voor snelle verbinding tussen hen. En een Center Point Locator Disc, om de man-vrouw componenten naadloos op elkaar af te stemmen.

Het GeckoTeq Click Clip Paneel Connector System - Kunststof wordt geïnstalleerd door middel van schroeven of lijmen. De clips hebben een loskracht van 5 kg, die varieert afhankelijk van de gebruikte plaatmaterialen. Eenmaal geïnstalleerd is de afstand tussen de 2 panelen 10,0 mm, maar een van de componenten kan ook worden verzonken, waardoor de afstand tot 2,0 mm wordt verkleind.

Het GeckoTeq Click Clip Paneel Connector Systeem - Kunststof kan worden gebruikt voor lambrisering, valse plafonds, verwijderbare bekledingen, verwijderbare stoelen, meubels, deuren, reclame- en desktopaanpassingen, enz.

Voor het verkrijgen van een stevige, maar vooral veilige verbinding, is het - afhankelijk van het type installatie, de aard van het paneel en de structuur van de wand - ons advies om minimaal elke 30cm, maar maximaal elke 60cm een connector te plaatsen. De afstand van de rand van het paneel en het midden kan daardoor ook variëren.

De sterke punten van het GeckoTeq Click Clip Paneel Connector System - Kunststof zijn:
Snelle en eenvoudige installatie
Overal inzetbaar
Minimale totale afmetingen
Kan in elke branche worden toegepast
Corrosiebestendig

GT0777

Datasheet

Draagvermogen per stuk
5kg
Kleur
Grijs
Levertijd
Met 3 werkdagen
Montagetype
Wandmontage

Specifieke referenties